Thom Yorke prozradil detaily k sólovému singlu

04.09.2009 13:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Thom Yorke
© wordpress.com
Po dlouhém otálení se frontman Radiohead rozhodl prozradit pár detailů ke své sólové kariéře. Thom Yorke všechny fanoušky určitě potěší, protože jeho nový singl vyjde už 21. září a přinese hned dvě skladby.

Posluchači se mohou těšit na písničky "FeelingPulledApartbyHorses" a "Hollow Earth". Ochutnávka vyjde v limitované vinylové edici a bude dostupná skrz oficiální stránky skupiny. Součástí balíčku bude také přístupová adresa, díky které si kupci budou moct stáhnout skladby i v digitální podobě. Pokud se vám nechce do vinylů investovat, můžete si zakoupit rovnou download verzi. Ta bude dostupná okolo 6. října.

Dodejme, že "FeelingPulledApartbyHorses" je původně starší skladba Radiohead a nyní ji ve svém podání předvedl zpěvák společně s kytaristou Jonnym Greenwoodem. Druhá jmenovaná "Hollow Earth" byla původně nahraná pro Yorkovu sólovku "The Eraser" vydanou v roce 2006. Oba songy produkoval zpěvákův dlouholetý spolupracovník Nigel Godrich.

Podle zprávy uvedené na stránkách Billboard.com má Thom Yorke v plánu i několik vystoupení na podporu nového materiálu. Pokud se tak stane, bude se jednat o jeho vůbec první koncerty odehrané s jinou kapelou než s Radiohead. Tyto informace však zpěvák ještě nepotvrdil.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY