Vladivojna La Chia na sólovce odhalí své něžné "já"

28.08.2009 10:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vladivojna La Chia
© facebook interpreta
Frontwomanka ostravské elektro-rockové kapely Banana začala v roce 2007 pracovat na svém vlastním materiálu a nyní je její první počin připraven k vydání. Vladivojna La Chia v půlce října fanoušky možná velmi překvapí, protože na této desce vynikla druhá a některým doposud neznámá stránka její osobnosti.

Zpěvačka odhodila image červenovlasé dračice a během uplynulých let nashromáždila jemné melodie. Z nich vznikla desítka skladeb s folk-popovým řízem a lehkým nádechem elektroniky. Sami jste mohli posoudit naživo na vybraných festivalech a nyní si můžete poslechnout pilotní singl "Tajemství Lotopu", který najdete na jejím MySpace.com profilu.

Album se skládá ze dvou částí. Jednou částí je akustický set, který zpěvačka pořídila ve společnosti kytaristy a aranžéra Aleše Bajgera, violloncelistky Terezie Kovalové a doprovodné vokalistky Sylvie Bee. Druhá polovina je plná elektroniky, zvuků a nálad. Na nahrávce se podílel také kytarový virtuoz Amit Chatterjee, známý ze spolupráce se Stingem nebo s Carlosem Santanou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY