Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (29)

29.01.2001 00:10 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Disturbed - The Sickness
© facebook interpreta
Už to nebude tak dlouho, kdy si čeští fanoušci budou moci vychutnat naživo kapelu Marilyn Manson. Ti totiž přijedou 11. února na koncert do pražské Paegas arény. Předkapelu jim bude dělat chicagská parta Disturbed, která nedávno vydala album "The Sickness". Už úvodní singl "Stupify" si získal posluchače po celém světě. Pokud si chcete i vy okoštovat z jejich elektronickometalové tvorby, zkuste jejich oficiální stránku, ze které si můžete stáhnout nejen "Stupify", ale i další, mnohem více taneční pecku "The Game". Oficiální web kapely je zde. (Mimochodem v týdnu od 29.1. do 4.2. 2001 můžete tady vyhrát 2 CD Disturbed a 3 CD Marilyn Manson.)

John Lennon + Yoko Ono
© Sonicnet
John Lennon je sice už přes dvacet let mrtvý, ale jeho hudba stále těší spoustu posluchačů po celém světě. Pokud patříte mezi ty, kdo sice mají rádi Beatles, ale o pozdější sólové tvorbě Lennona moc nevíte, třeba vám přijde vhod písnička "(Just Like) Staring Over" z alba "Double Fantasy". To vyšlo v roce 1980 a snad i díky Lennově smrti se album i singl vyšplhaly v USA na první příčky žebříčků. V tomto případě se jedná o duet s jeho manželkou Yoko Ono (celé album bylo postaveno z duetů mezi nimi), ale Yoko v něm (naštěstí) není moc slyšet. Písničku si můžete stáhnout odtud.

Run DMC
© facebook interpreta
Ačkoli jsou Run DMC stále nejvíce známí svou spoluprací s Aerosmith v písničce "Walk This Way", snad se jim podaří se z tohoto stínu vymanit svým novým albem "Crown Royal", které má vyjít v polovině února. Jako hosté se na něm objeví spousta rockových i hip-hopových umělců a předzvěstí je singl s jasným názvem "Rock Show". Na tom hostuje Stephan Jenkins z Third Eye Blind a nepsali bychom o něm, pokud by se nedal někde legálně stáhnout. Učinit tak můžete tady.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes osm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY