Jaromír Honzák oslaví padesátku v Paláci Akropolis

30.07.2009 12:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jaromír Honzák
© facebook interpreta
V Paláci Akropolis oslaví své životní jubileum Jaromír Honzák, jeden z čelních představitelů české jazzové scény, koncertem, na který ho přijdou pozdravit a zahrát jeho hudební kolegové a přátelé. Oslava vypukne 31. srpna od 19.00 hod., v průběhu bude pokřtěno Honzákovo nové album "Little Things".

Kmotry alba budou Iva Bittová a Marek Eben a zahraje současný česko-polský Jaromír Honzák Quartet (David Dorůžka, Michał Tokaj, Lukasz Żyta), dřívější Honzákův rovněž česko-polský jazzový projekt Quartet East (Piotr Baron, Kuba Stankiewicz, Jiří Slavíček), Honzákova drum'n'bass sestava Face Of The Bass (Beata Hlavenková, Michal Nejtek, Roman Vícha, Marcel Bárta), po mnoha letech pro tuto jedinou příležitost oživený projekt Čikori (Iva Bittová, Vladimír Václavek, Miloš Dvořáček, František Kučera), Bratři Ebenové (Marek Eben, David Eben, Kryštof Eben, Pavel Skála a hostující Iva Bittová) a řada dalších umělců.

Předprodej lístků probíhá v sítích Ticketpro a v kavárně Paláce Akropolis. Cena vstupenek je do 31. července 270 Kč, do 30. srpna 300 Kč, na místě zaplatíte 350 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY