Festival České hrady.CZ navštívilo již přes patnáct tisíc lidí

28.07.2009 16:44 - Kateřina Červenková | foto: facebook interpreta

České Hrady
© facebook interpreta
České hrady.CZ navštívilo na Točníku, Kunětické hoře a Švihově přes patnáct tisíc lidí, což je rekordní návštěvnost. Tento víkend se akce přesune na hrad Bezděz. Protože letos probíhá již její pátý ročník, organizátoři se rozhodli přidat pátou zastávku a v srpnu se tak festival představí také na Rožmberku.

Návštěvníci hudebního klání na Bezdězu (31. července - 1. srpna) a Rožmberku (7. - 8. srpna) si v kulisách těchto hradů budou moci vychutnat vystoupení interpretů a kapel, jako jsou Bratři Ebenové, Gang ala Basta, Chinaski, Hentai Corporation, Monkey Business, NiceLand, Jiří Schmitzer, Skyline, Sunflower Caravan, Sunshine, Tleskač, Vypsaná fiXa a Wohnout. Exkluzivní koncerty odehraje Divokej Bill ve spojení s Čechomorem.

Kromě dvou pódií organizátoři přichystali také zábavu pro děti, o kterou se ve svém stanu postará bejbypank Kašpárek v rohlíku. Rovněž se pořadatelé zapojili do projektu Na kole za památkami a historií a připravili tak příjemné podmínky pro návštěvníky-cyklisty. Očekává se, že letošní ročník navštíví až pětadvacet tisíc lidí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY