Madonna zveřejnila tracklist oslavné kompilace

27.07.2009 07:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Madonna - Celebration
© facebook interpreta
Madonna vypustila koncem minulého týdne podrobné informace o plánované výběrovce. Album vyjde 28. září a dočkáme se mimo jiné dvou nových písní.

Jak je již všeobecně známo, nové výběrové album Madonny se bude jmenovat "Celebration". Bude obsahovat dva disky a přinese i dvě novinky - "Revolver" a "Celebration". Druhá zmiňovaná skladba je i aktuálním singlem a v prodeji bude od 3. srpna. Mezi remixéry písně "Celebration", která byla původně pojmenována "Celebrate", najdeme například osvědčeného Paula Oakenfolda, který píseň i produkoval a s Madonnou v New Yorku natočil, nebo Itala Bennyho Benassiho, který skladbě dal i alternativní rádiovou podobu.

Dvojalbum "Celebration" přinese tyto tracky: CD1 - Vogue, Express Yourself, Into The Groove, Papa Don't Preach, La Isla Bonita, Everybody, Lucky Star, Holiday, Like A Virgin, Borderline, Material Girl, Crazy For You, Open Your Heart, Cherish, Like A Prayer, Justify My Love, Deeper And Deeper, Erotica, Rain. CD2 - Celebration, Music, Get Together, Frozen, Hung Up, Ray Of Light, Beautiful Stranger, Don't Tell Me, Hollywood, Human Nature, Secret, Take A Bow, American Life, Die Another Day, Sorry, 4 Minutes, Give It 2 Me, Revolver.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY