The Drones zahrají v Praze

09.07.2009 07:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Drones
© Tony Mott
Australská formace The Drones na sebe strhla pozornost průlomovým albem "Wait Long By The River And The Bodies Of Your Enemies Will Float By" a nyní fanouškům představuje svůj poslední počin "Havilah". Na české publikum se dostane 9. října, kdy kapela zavítá do pražského Lucarna Music Baru.

Nahrávání aktuální desky probíhalo v domě uprostřed lesa, kde se zpěvák této melbournské skupiny Gareth Liddiard se svou partnerkou a baskytaristkou Fionou Kitschin usadil. Nový materiál začal vznikat v únoru a dva měsíce na to se k frontmanovi přidal kytarista Dan Luscombe a bubeník Michael Noga, aby mohli nové skladby začít zkoušet. Pak producent Burke Reid, známý z kolaborace s The Mess Hall a Gerling, přivezl nahrávací techniku a po dvou týdnech usilovné práce byl materiál hotový. Vzniklo pestré CD plné kontrastů protkané neotesanou poezií.

Vstupenky na koncert The Drones jsou k dostání za 200 Kč (+poplatky) v předprodejích sítí Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal. Za základní cenu (bez poplatků) si je můžete zakoupit v pokladně Lucerna Music Baru, na místě budou stát lístky 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY