Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (28)

22.01.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

hm...
© facebook interpreta
Kapela Hm... se prozatím stačila stát miláčky hudebních kritiků, vydat album "To by mohlo být zajímavé" a také se trošku proslavit tím, že kvůli ní odešel Marek Doubrava z Tata Bojs. Pokud máte zájem ochutnat něco z jejich tvorby, není od věci se podívat na jejich web. Tam totiž najdete tři písničky ze zmiňovaného alba (konkrétně "Píseň o přátelství", "Muchacho Pedro" a "Moje ruce") a dokonce kompletní demo "Ehm". Všechny písničky jsou ve formátu mp3 a uslyšíte z nich, že o Hm... v budoucnosti ještě hodně uslyšíte. Stahovat můžete odtud.

Dave Matthews Band
© facebook interpreta
26. února se na trh dostane nové album Dave Matthews Band s titulem "Everyday", ale už nyní můžete někde narazit na pilotní singl z něj - "I Did It". Kapela je známa svým kladným postojem ke sdílení hudby a programu Napster, na kterém se singl již dávno objevil (skupina pouze vydala prohlášení, aby fandové dávali ke stažení kvalitní verzi písničky a ne různé nekvalitní verze). Kapela jej také dala ke stažení na své oficiální internetové stránce a to ve formátech mp3 a Liquid Audio. Pokud máte tyto rockery v oblibě, odskočte si na tento link.

Dido - No Angel
© facebook interpreta
Britská písničkářka Dido v minulém roce a půl dobývala USA, kde se jí to nakonec beze zbytku podařilo, a po vydání jejího debutového alba "No Angel" i v Evropě se naplno chystá získat si i tuto část světa. Pokud vás zajímá, jak může znít deska bývalé zpěvačky Faithless a bratra jejich vůdce Rolla Armstronga, určitě vás potěší speciální web, který jsme připravili ve spolupráci s firmou BMG. Na něm najdete nejen ukázky ze všech skladeb na desce, ale i dvě kompletní písničky - "Here With Me" a "Thankyou" a videoklip právě k "Here With Me". A navíc se tam o Dido dozvíte spoustu zajímavých informací. Onen web se nachází tady.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes sedm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY