Nový singl Blink-182 vyjde v průběhu léta

18.06.2009 17:08 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Blink-182
© 100xr.com
Americké pop-punkové trio Blink-182 dokončuje nový singl. Píseň s názvem "Up All Night" chtějí fanouškům představit na svém turné po Spojených státech a Kanadě, které začíná 23. července v Las Vegas a potrvá až do začátku října.

Kytarista Tom Delonge o novince řekl: "Je v ní trocha z nás, trocha z Pink Floyd a trocha z Rush. Je to úžasný song." Datum vydání singlu kapela neupřesnila, DeLonge ovšem doufá, že ho stihnou dokončit do začátku turné. Zbývá prý jen, aby bubeník Travis Barker dodělal své party. Už před časem pronikly na svět informace, že Blink-182 pracují na novém singlu, na internetu uvedený název "Reborn" kapela ale záhy dementovala. Mlha nadále visí okolo data vydání připravovaného nového alba, následovníka eponymní řadovky z roku 2003. "Momentálně dáváme všechny síly do příprav turné, chceme být na všechno připravení. Na studio není čas," dodal k současnému dění v kapele DeLonge.

Blink-182 se na scénu vrací po čtyřleté pauze, svůj comeback ohlásili na letošním udílení cen Grammy. Posledním impulsem k návratu údajně byla loňská letecká nehoda, při níž zahynuli čtyři lidé a jejímž účastníkem byl také bubeník Travis, který utrpěl těžké popáleniny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY