Hip Hop Jam představuje další interprety a novinky

03.06.2009 16:20 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Jam 2009 Poster
© facebook interpreta
Letní festival Hip Hop Jam, který se uskuteční od 10. do 11. července v přírodním areálu Svojšice u Pardubic a vystoupí na něm west coast rapper Xzibit, přichází s dalšími novinkami. Jméno druhého amerického headlinera si promotéři ještě nechávají pro sebe, i tak je ale zpráv okolo tohoto urban culture open air festivalu mnoho.

Předně se rozšířil line-up: z USA dorazí losangeleský rapper Tash. Hip Hop Jam letos také nabídne finále Tic Tac Hip Hop Talents, street dance arénu, ladies zone, párty zóny, graffiti jam a nově i skatepark, kde si můžete zajezdit s vlastní BMXkou nebo skateboardem, když tam nebude probíhat exhibice Zoo York týmu.

Poslední novinkou je možnost zakoupení limitované stovky VIP vstupenek za 1 500 Kč, které obsahují kromě třídenního vstupu i VIP parkoviště a kemp a přístup do skyboxu s barem, odkud bude exkluzivní výhled na celý areál. Tyto VIP vstupenky pořídíte pouze v síti Ticketstream. Detailní informace o tom, jak pořídit běžné vstupenky, získáte tady. A na závěr ještě pozvánka na Hip Hop Jam z Kalifornie od Tashe:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY