P.B.Ch. pozval k natáčení desky Davida Kollera

19.05.2009 16:33 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

P.B.Ch.
© osobnosti.cz
Basák Wanastowých Vjecý P.B.Ch. se nedávno nechal slyšet, že do konce roku vydá svoji druhou sólovou desku. Jako jednoho z hostů oslovil také svého dřívějšího spoluhráče z Lucie Davida Kollera. Ten to prozradil v rozhovoru pro rádio Frekvence 1, čímž se opět probudily naděje fanoušků na zmrtvýchvstání svého času nejúspěšnější české kapely.

"P.B.Ch. chystá nějakou desku a chce, abych mu tam něco nazpíval," uvedl Koller v rozhovoru. Pro stále ještě dost velký počet fanoušků může tato spolupráce znamenat také jakýsi krok před probuzením Lucie, která vládla českému hudebnímu poli devadesátých let. Koller, který plánuje vydat nové album v příštím roce, by sice raději nechal princeznu Lucii spát, ovšem její možný návrat zcela nevyvrátil. "Třeba ji někdo políbí," dodal k tomu.

Jisté je, že pokud P.B.Ch. sólovku přichystá (něco o přípravách se proslýchalo už před třemi lety), půjde o jeho druhý počin mimo Lucii a Wanastowi Vjecy. První album, které nahrál víceméně sám, vydal v roce 1994. Dnes jen stěží sehnatelný eponymní disk je vítanou raritou sbírek fanoušků obou skupin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY