Na Kašpárkohraní zahrají Kryštof a Dan Bárta

24.04.2009 07:42 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kašpárkohraní flyer
© facebook interpreta
Po celé republice se bude v létě konat řada festivalů nejrůznějšího hudebního zaměření, ale jen málo akcí nabízí plnohodnotnou zábavu pro celou rodinu. Pro děti i dospělé je nyní zcela zdarma připraveno Kašpárkohraní, jež proběhne 14. června v pražské oboře Hvězda.

Z hudebních interpretů zde vystoupí se speciálním akustickým setem například skupina Kryštof, s koncertním představením "Kdyby prase mělo křídla" Petr Skoumal a Divadlo v Dlouhé a také "Kašpárek v rohlíku" s Blankou Šrůmovou, Márdim z Vypsané fiXy a dalšími hosty. Dojde i na Dana Bártu a Matěja Rupperta z Monkey Business, kteří zahrají společně se souborem tělesně postižených studentů z Jedličkova ústavu The Tap Tap.

Tento ojedinělý festival začíná v poledne ve dvanáct hodin a bude trvat do osmé hodiny večerní. Vedle hudebního programu nabídne i část divadelní a výtvarnou. Ta divadelní nabídne pražskou premiéru nového divadelního představení "Kašpárek v rohlíku 2 - Navždy aneb 'show must go on' i kdyby na rohlík nebylo...", výtvarná pak malířku Lenku Procházkovou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY