Ochutnejte zdarma Fun Lovin' Criminals

03.03.2009 13:47 - Radek Londin | foto: facebook interpreta

Fun Lovin' Criminals
© flcnyc.co.uk
České předsednictví Evropské unii nabízí pamlsek hudebním fanouškům. V rámci akce Ochutnejte Evropu můžete již ve čtvrtek od 18.00 hod. zdarma slyšet v Praze Fun Lovin' Criminals. Kromě nich vystoupí ve spodní části Václavského náměstí ve dvou dnech i další významné kapely z jednotlivých členských zemí EU.

Fun Lovin' Criminals, naturalizovaní Britové původem z New Yorku, hrají uvolněný mix funku, blues a hip hopu a jsou známí především letními hity jako "Loco" či "The King Of The New York". Patří mezi oblíbené atrakce českých koncertních pódií a festivalů.

Pytel zajímavých tónů slibuje také nizozemské electro-funkové trio Kraak & Smaak (čtvrtek 5. března ve 20.45 hod.), řeský MC Sifu Versus (pátek 6. března od 17.25 hod.), slovinské hvězdy world music Terrafolk nebo irští dřevití jazzmeni The Hot Club Of Dublin. Z českých interpretů lze okoštovat ve čtvrtek odpoledne Čechomor a Ivu Frühlingovou. Zahrát mají také Sunset Blvd či Gipsy.cz. Uvedené časy vystoupení jsou pouze orientační a budou upřesněny na místě konání. Vstup na veškerou produkci je zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY