Kryštof míří s akustickým turné na univerzity

18.02.2009 18:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

t-music Kryštof tour
© facebook interpreta
Jarní pokračování t-music tour nabídne netradiční koncerty skupiny Kryštof. Ostravská formace vyrazí pod hlavičkou dlouhodobého projektu společnosti T-Mobile do hudebně nezvyklého akademického prostředí.

Pro univerzitní auly a posluchárny nazkoušela skupina akustický program, který navazuje na nedávná vystoupení v divadlech, nicméně aranžérsky půjde o zcela nové zpracování. Tedy i ti, co akustický program slyšeli, se mohou těšit na něco nového. Jaké písně Kryštof zahrají, mohou ovlivnit i fanoušci sami přes on-line chat přímo s kapelou 2. března na stránkách t-music. Prostor mezi písněmi bude věnován interaktivní komunikaci Richarda Krajča a dalších členů kapely se studenty, kteří budou moci hudebníkům klást otázky a konverzovat na témata, která si sami určí.

Projekt t-music tour realizuje již několik let speciální a neobvyklá turné populárních českých hudebních kapel a interpretů. S Kryštofem však poprvé zavítá mimo klasickou klubovou scénu a navštíví v březnu sedm univerzit po celé republice. Vstupenky budou k dispozici pouze pro studenty daných vysokých škol. Polovina kapacity je určena k volnému prodeji, druhá polovina je rezervována pro studenty, kteří jsou zároveň i zákazníky společnosti T-Mobile. Ti mohou volňásky získat v SMS soutěži.

Kompletní program t-music Kryštof tour:

17.03. Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava
18.03. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
19.03. Vysoká škola ekonomická v Praze
24.03. Masarykova univerzita, Brno
25.03. Univerzita Hradec Králové
26.03. Univerzita Pardubice
27.03. Západočeská univerzita v Plzni


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY