Broskvičky Dary Rolins aneb Suiit potřetí

12.12.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Suiit
© facebook interpreta
Party Suiit, ma kterých jsou hlavními hvězdami Dara Rolins a DJ Tvyks si už stačily udělat dobré renomé a kromě Prahy už na turné objely i celou republiku. 15. prosince se v klubu Mecca bude konat již třetí pražské pokračování, hozené do 70. let, takže se koukněme, co o ní píše aguntura EastBase.

Jako zahraničního hosta jsme vybrali britského DJe Elliota Eastwicka, kterého řada příznivců zná jako člena úspěšných projektů Salt City Orchestra, Music Issue, Cine City a Reset. Kromě toho je podepsán pod celou řadou remixů pro The Beloved, Sneaker Pimps, Moloko, Presence, Red Snapper, Eddie 'Flashin' Fowlkes, Hakan Lidbo, Problem Kids nebo Dirty Jesus aka Erik Rug.

Společně s Darou Rolins a DJ Tvyksem budete mít v hlavním sále ouška i v péči DJ Cubika. Necháte se unášet na kilometrech světelných hadů, budete létat mezi milionem odlesků tisíců diskokoulí, očima poslouchat barevnou hudbu, život si osladíte broskvovým kompotem za vřavy disko-módní performance s break dancery, oči pohladí videa z ovocnářstvi VJ Kermese. V rámci druhého pódia se Vám v plné parádě zaskví talentovaní DJs Kaidom, La Fayette a Voita.

Vstupné do 23.00 hod 150,- Kč, potom 200,- Kč. V kostýmu ze 70.let celou noc za 150,- Kč. A jako bonus obdrží každý desátý návštěvník vstupenku pro dvě osoby na silvestrovskou party v klubu Le Clan v Balbínově ulici.

Další informace o Suiit najdete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY