Podívejte se na "If I Had A Heart" Fever Ray

25.01.2009 14:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Fever Ray - Fever Ray
© facebook interpreta
Karin Dreijer Andersson vzkazuje všem fanouškům The Knife, že její sólo v projektu Fever Ray neznamená jejich konec. Naopak jen využila současné pauzy a nepřestala pracovat. Prvotina "Fever Ray" prý obsahuje skladby, které napsala již dávno, ale podle vlastního názoru se nehodily do stylu domovské kapely. Zatím jen digitálně vyšel první singl "If I Had A Heart", ke kterému vznikají i remixy, a v plánu je na konci ledna vydání písně na fyzickém nosiči (zatím jen 7-inch). Kromě tohoto se účastnila i natáčení třetího počinu dua Röyksopp.

Desku Fever Ray produkovala sama Karin za pomoci Christoffera Berga. Stejně jako singl je již placka k mání digitální cestou, cédéčko vyjde v druhé polovině března a bude obsahovat těchto deset tracků: If I Had A Heart, When I Grow Up, Dry & Dusty, Seven, Triangle Walks, Concrete Walls, Now's The Only Time I Know, I'm Not Done, Keep The Streets Empty For Me, Coconut.

Atmosférické video k singlu "If I Had A Heart" režíroval Andreas Nilsson a vy si jej můžete prohlédnout ve velkém rozlišení na oficiálním webu nebo využít tento přímý link:


If I Had A Heart from Fever Ray on Vimeo


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY