Rihanna ohlásila na únor remixovou desku

14.01.2009 16:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rihanna - Good Girl Gone Bad - The Remixes
© facebook interpreta
Rihanna se rozhodla ze své poslední řadové desky vytěžit maximum. Již počátkem února nám totiž naservíruje její remixovou podobu.

Ta vyjde pod názvem "Good Girl Gone Bad - The Remixes" a nabídne celkem dvanáct tanečních předělávek. Pro fanoušky půjde rozhodně o lukrativní záležitost, neb z velké části půjde o remixy, které doposud nevyšly na žádných prodejných nosičích, a fanoušci by je tak sháněli jen marně. Rihanna sice disk s remixy již v některých státech přidala ke klasické verzi desky "Good Girl Gone Bad", avšak jeho obsah se od únorové kompilace mírně lišil.

Pro úplnost tedy přinášíme tracklist a jména remixérů nové verze: Umbrella featuring JAY-Z (Seamus Haji & Paul Emanuel), Disturbia (Jody den Broeder), Shut Up And Drive (The Wideboys), Don’t Stop The Music (Jody den Broeder), Take A Bow (Tony Moran & Warren Riggs), Breakin’ Dishes (Soul Seekerz), Hate That I Love You featuring Ne-Yo (K-Klassic), Question Existing (The Wideboys), Push Up On Me (Moto Blanco), Good Girl Gone Bad (Soul Seekerz), Say It (Soul Seekerz), Umbrella (Lindbergh Palace).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY