Pet Shop Boys s novou deskou řeknou pouze Ano

09.01.2009 10:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys
© petshopboys.co.uk
Britská dvojice Pet Shop Boys opět dodrží tradici, kdy názvy jejich alb obsahují pouze jedno slovo. Tentokrát se koncem března můžeme těšit na vskutku minimalistický titul - Neil Tennant a Chris Lowe se svou novinku rozhodli pojmenovat "Yes".

Nahrávku produkovala dvojka společně s producentským týmem Xenomania (v čele s Brianem Higginsem), který se poměrně nečekaně podílel i na skladatelské části tří skladeb z celkových jedenácti. Mezi ně patří i pilotní singl "Love Etc.". Právě pro tento chystaný singl kapela dokončila i nahrávání jedné b-strany, kterou pojmenovala "We're All Criminals Now".

Pet Shop Boys také v souvislosti s chystanými promo aktivitami k nové desce změnili manažera. Nově se o ně po celém světě bude starat Angela Becker, která se v letech 2004 - 2008 (kdy si počátkem roku dala mateřskou pauzu) starala také o Madonnu a v roce 2006 dokonce se svou kolegyní vyhrála titul časopisu Billboard Manažer roku.

Kompletní tracklist alba "Yes" je následující: Love Etc., All Over The World, Beautiful People, Did You See Me Coming?, Vulnerable, More Than A Dream, Building A Wall, King Of Rome, Pandemonium, The Way It Used To Be, Legacy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY