Erasure opráší staré hity

15.12.2008 11:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Erasure - Pop! Remixed
© facebook interpreta
Duo Erasure si právě užívá pauzy ve tvorbě nových písní, a tak se rozhodlo na počátku příštího roku opět vzpomínat. Aby ale ono rekapitulování nebylo nudné, přidali pánové ruku k dílu i jako remixéři.

V průběhu zimy se dočkáme hned několika nosičů dua Erasure, přičemž ten první z nich, který vyjde pod názvem "Pop! Remixed", přinese desítku osvědčených hitů v úplně novém hávu. Kromě toho, že po jednom remixu starší hitovky dodal každý ze členů Erasure, se můžeme těšit na několik věhlasných remixérských jmen, kterým vévodí například Mark Pichiotti, Sound Factory nebo Manhattan Clique. Vydání této placky bude podporovat i singl, kterým bude nová verze hitu "Always" v remixu od Jeremyho Wheatleye.

Pro úplnost přinášíme finální tracklist alba "Pop! Remixed". Bude vypadat takto: Always (Jeremy Wheatley Mix), Victim Of Love (Komputer Remix), Drama (Andy Bell & JC Remix) , A Little Respect (Avantara Remix), Freedom (Mark Pichiotti - Strumapella Remix), Fingers & Thumbs (Sound Factory Remix), Always (MHC Remix), Chorus (Electronic Periodic Remix), Ship Of Fools (Soil In The Synth Remix), Stop! (Vince Clarke Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY