Madonna živě na internetu už dnes

28.11.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Music album
© facebook interpreta
Konečně se dnes splní přání všech fanoušků z České republiky, kteří Madonnu nikdy neměli možnost vidět naživo. Sice to nebude úplně ono, ale přece jen je lepší ji vidět naživo díky internetovému přenosu než vůbec.

Jak už jsme na MusicServeru několikrát informovali, v úterý 28.11. vystoupí královna popu v londýnské Brixton Academy, kde ji bude moci sledovat pouhých tři a půl tisíce fanoušků. Díky MSN však bude koncert přenášen po internetu a to i ve velmi kvalitních rychlostech (až 700 Kbps) pro majitele rychlých linek, k dispozici budou však i streamy pro dial-upové uživatele. Celá akce začíná už v 19:00 a jako hosté se představí Richard Ashcroft, Texas a djovat bude Liam Howlett z The Prodigy. Není samozřejmě jasné, co vše Madonna zahraje, na obdobném (ovšem newebcastovaném) koncertě z New Yorku to bylo pět skladeb z posledního alba "Music".

Přenos budete moci sledovat například na Atlasu, neboli msn.atlas.cz. Vzhledem k tomu, že se má jednat o dosud největší internetový přenos, bude to určitě záležitost zajímavá nejen z hudebního, ale i technického hlediska. Pro kvalitní pokoukání musíte mít samozřejmě nainstalovaný Windows Media Player.

Skvělý český web Madonna Zone najdete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY