Blíží se čtvrtý Mezinárodní festival neobvyklé hudby a filmu

17.11.2008 15:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

New New! 2008 flyer
© facebook interpreta
V dnech 20. až 23. listopadu proběhne v brněnském klubu Fléda nejvýznamnější hudební událost brněnského podzimu - Mezinárodní festival neobvyklé hudby a filmu. Návštěvníci budou mít možnost zhlédnout vystoupení mezinárodních hudebních legend jako je Michael Gira či Steven Severin, ale i poznat nejčerstvější dění na mezinárodní hudební a filmové scéně.

Stejně jako po minulé roky, uvítá i letos pódium brněnského klubu Fléda přitažlivou směs umělců, jež formovali mezinárodní hudební scénu v posledních dvaceti letech, ale i čerstvé přírůstky přitahující pozornost posluchačů zajímajících se o nové hudební trendy. Mezi největší hvězdy letošního ročníku patří nesporně Michael Gira, známý z legendárních kapel Swans a Angels Of Light, a Steven Severin, někdejší zakladatel punkové kapely Siouxsie And The Banshees, produkující dnes spíše temnější ambientní plochy a filmovou hudbu.

Vstupenky jsou v prodeji jak v podobě čtyřdenní permanentky za 450 Kč, tak na jednotlivé dny - čtvrtek za 150 Kč, pátek 200 Kč, sobota 200 Kč a neděle 200 Kč. Předprodej probíhá v sítích Ticketstream a Ticketportal. Kompletní program festivalu naleznete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY