Do Prahy míří skupina iO

15.10.2008 12:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

iO
© facebook interpreta
Dennis Poschwatta, Henning Rümenapp a Stefan Ude - tři čtvrtiny jedné z nejslavnějších německých kapel všech dob GUANO APES - se vrací na scénu v nové formaci - iO! Vidět a slyšet je můžete 25.listopadu od 19.30 hod. v pražském Paláci Akropolis.

Kdo by očekával, že jen našli náhradu za odejivší zpěvačku Sandru Nasic a pokračují v dávno započatém, hluboce by se mýlil. Za mikrofon k sobě totiž tahle trojice muzikantů přizvala soulového (!) zpěváka Charlese Simmonse a zdánlivě neslučitelné - nekompromisní hard corovou kytaru, nadupanou rytmiku a černošský, sametově zbarvený vokál a la Seal - skloubila ve strhující celek. Přesvědčit se o tom můžete i na jejich právě vycházejícím debutu "For The Masses".

Pro roli exkluzivního hosta zvolili iO jednu z nejvýraznějších pražských crossoverových kapel - Luca Brasi, která po nedobrovolné koncertní pauze způsobené výběrem nového baskytaristy ohlašuje nejen návrat na pódia, ale brzy i zbrusu nový materiál. Vstupenky v předprodeji v síti Ticketpro a v Paláci Akropolis za 349 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY