Alphaville míří do Brna

10.10.2008 09:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alphaville flyer
© facebook interpreta
Když se řekne Alphaville, mnozí z nás si zanotují nesmrtelné hity "Big In Japan" nebo "Forever Young". Tyto rock-popové melodie podbarvené syntezátory jsou hudbou mládí dnešních pětatřicátníků. A právě skupina Alphaville, blýskavá ikona hudby osmdesátých let, která se výrazně podílela na formování zvuku této doby podobně jako Depeche Mode, zavítá 19. prosince do brněnské metropole a odehraje koncert v hale Rondo.

V Česku se Alphaville představili vloni v prosinci na koncertě na pražském Žofíně. Letos naši republiku navštívili znovu a vystoupili 16. srpna na festivalu Beskydy Sound. Kapele aplaudovalo okolo šesti tisíc lidí a magickou atmosféru dokreslovalo i zatmění měsíce, které vrcholilo právě při jejich koncertu. Na brněnském koncertu sice zatmění měsíce k vidění nebude, máte však možnost vrátit se do jiskrných osmdesátek, zavzpomínat si na hity svého mládí i ocenit kvality zpěvákova projevu, který letos v květnu oslavil své čtyřiapadesáté narozeniny.

Role předskokana se zhostí Petr Muk a jeho Band. Bude připravena speciální světelná a laserová show. Začátek koncertu je naplánován na 20.00 hod. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal a brněnských předprodejích Indies, Dům Pánů z Lipé, Wolf, Brněnské kulturní centrum a Kult v ceně 450 Kč. Na místě bude vstupenka stát 600 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY