Tereza Kerndlová podlehla retru

12.10.2008 13:05 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Tereza Kerndlová
© u-music.cz
Není to ani rok, co se Tereza Kerndlová prezentovala s albem "Have Some Fun", se kterým se dostala až na Velkou cenu Eurovize, a už přichází s třetí sólovou deskou "Retro". Novinka vyjde 10. listopadu.

Název "Retro" Tereza Kerndlová zvolila naprosto účelně. Ve dvanácti písničkách se totiž vrací do hudební historie a kličkuje mezi padesátými a osmdesátými léty. Ke spolupráci na tomto albu se jí povedlo přivést vskutku vyhlášené muzikanty Petra Maláska, Pavla Zbořila, Felixe Slováčka či Romana Pokorného. Na celkovou podobu nahrávky pak dohlížel opět producent Jan Gajdoš, který má již na svědomí společnou placku Terezy Kerndlové a jejího otce Ladi Kerndla "Golden Evergreens".

"Retro" sice vychází až 10. listopadu, ale již nyní Tereza Kerndlová dokončila natáčení videoklipu k prvnímu singlu "Anděl", jenž by se měl zanedlouho objevit na televizních obrazovkách. Klip vznikal po dobu dvou dnů na třech místech - v hudebním klubu Futurum, v hotelu Carlo IV a na nábřeží u Vltavy. I ten bude v retro stylu. Produkci se podařilo sehnat dobové rekvizity jako například mikrofony nebo automobil Jaguar z roku 1969.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY