Nas, Mos Def, De La Soul, Supernatural a Scratch vystoupí v Česku

22.09.2008 08:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

De La Soul
© facebook interpreta
Chceš slyšet naživo v jeden den hity jako "Nas Is Like", "Me, Myself And I" nebo "Ms. Fat Booty"? Ještě před několika lety by bylo pravděpodobnější, že nás obsadí mimozemšťané, dnes je tomu jinak. Neuvěřitelné se stává skutečností. A stačí jen maličkost. Dorazit na indoor festival Rock The Bells. Soudný den byl stanoven na pátek 31. října 2008 a jako místo zúčtování byla vybrána Tesla Arena (původní Arena HC Sparta Praha).

Většina z nás znala pověstný festival do dnešních dnů jen z vyprávění, časopisů či ukázek na internetu, protože se vše konalo pouze za velkou louží. To se ale brzy změní. Pověstné zvony se totiž rozezní i v naší malé republice. V rámci evropského turné ti t-music přináší indoor festival Rock The Bells přímo do České Republiky. Ušní bubínky se budou vrnět a tvoje slinné žlázy budou makat na plné obrátky v reálu, protože pro pražskou zastávku je připraveno hned sedm velkých jmen z Ameriky. Na vlastní oči uvidíš mistry jako Nas, Mos Def, De La Soul, Supernatural a Scratch.

Co se týká vstupenek, nemá cenu otálet. Nyní příznivá cena se bude s plynoucím časem zvedat a vy, kdo máte rádi kotel přímo před pódiem, slyšte, že do konce září je v prodeji zatím jen osm set lístků před podium! Předprodej v sítích Ticketpro, Ticketportal a v kamenných obchodech Rapublic, Bbarak a Queens.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY