Beatles versus Oasis

15.11.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Beatles
© SONICNET
Snad tomu chtěl osud (či spíše nahrávací firmy), že se tento týden v obchodech setkaly nová alba dvou spřízněných kapel - The Beatles a Oasis. Právě druzí jmenovaní na Beatles naráží v mnoha svých skladbách a rádi přiznávají, že jsou pro ně nejlepší kapelou všech dob.

Beatles vydali sbírku svých 27 singlových jedniček a názvem "1" a Oasis živák "Familliar To Millions". Podle posledních zpráv z Británie vedou jednoznačně brouci, jejich desky se prodalo zatím třikrát více než desky Oasis. Pro fanoušky této kapely však máme alespoň jinou dobrou zprávu. Ačkoli totiž Noel Gallagher minulé turné Oasis opustil, nyní prohlásil, že s kapelou opět bude hrát na koncertech a to i mimo Británii.

Noel Gallagher
© MTV Online
A pokud vás zajímá, jak to vypadá s novým studiovým materiálem, odpověděl Noel vskutku vesele: "Pro nové album jsem napsal asi šest skladeb a Liam asi jedenáct, takže dohromady máme šest písniček. Máme dost materiálu, abychom novou desku začali natáčet zítra, ale čekáme, až přijdou opravdu silné písně." Chudák Liam, co?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY