Jablkoň zahraje na festivalu Letní Letná

23.08.2008 09:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jablkoň
© facebook interpreta
Kromě mnoha divadel nabídne mezinárodní festival nového cirkusu Letní Letná i koncert kapely Jablkoň. Ve verzi malá lesní (tj. "nejklidnější, nejméně komplikovaná, písničková, vlídná") i se zpěvačkou a saxofonistkou Annou Duchaňovou zahraje v neděli 24. srpna od 21 hodin v jednom ze stanů ve festivalovém areálu, který se nachází v Letenských sadech mezi Hanavským pavilónem a Kramářovou vilou, nedaleko tramvajové zastávky Chotkovy sady.

Mezinárodní festival nového cirkusu a divadla Letní Letná probíhá od 20. srpna do 2. září a představí více než devadesát představení v podání třiceti souborů z Francie, Finska, Venezuely, Španělska, Austrálie a České republiky. Hlavní hvězdou je francouzský soubor Les Colporteurs, který do České republiky přijede vůbec poprvé a který patří k nejžádanějším novým cirkusům současnosti. Ve vlastním chapiteau pro 450 diváků uvede šestkrát představení "Le fil sous la neige" ("Drát pod sněhem") (28. srpna - 2. září, 21.00 hod.), které je založeno na mistrovské akrobacii.

Přijďte si užít posezení v parku, čerstvý vzduch a skvělou hudbu! Vstupenky stojí 120 Kč a jsou k dostání v pokladně Letní Letné, která je otevřena každý den od 10 do 22 hodin, telefony - 733 252 721 nebo 773 976 059. Program festivalu i mapu najdete na internetových stránkách akce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY