Roe-Deer ukončili existenci

16.08.2008 13:04 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Roe Deer
© Roe Deer
Hromadné rušení koncertů, ale i šuškanda mezi veřejností dávaly tušit, že se něco chystá. Nakonec to pro fanoušky Roe-Deer dopadlo nejhůře, jak mohlo. Kapela se totiž zhruba po osmi letech rozpadla.

Oficiální vyjádření formace zní takto: "19.7.2008 přestala skupina Roe-Deer po více než osmi letech existovat. Jako labutí píseň si na myspace můžete již nyní poslechnout song "Fucked Up". A během podzimu pak ještě další novinku "So Young, So Burned Out, So Scared"... Děkujeme za vaši podporu po celé tyto roky a těšíme se brzy na shledanou s našimi dalšími projekty / kapelami. Šmity & Andrzej."

Jejich posledním albem zůstane čtvrtá řadová deska "Take" a posledním hitem zřejmě "2nd Floor Boy". Skupina si prožila svůj největší otřes po nahrávce "Aquaparty", když z ní odešla zpěvačka Ema Brabcová a kytarista Filip Míšek do nově založené a shodou okolností rovněž nedávno v základech otřásající se kapely Khoiba. Po příchodu zpěváka Andrzeje Palce chytili nový dech. Úspěšně předskakovali třeba Franz Ferdinand a pravidelně koncertovali i v Rakousku a Německu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY