Tina Turner vydá výběrovku, přidá i dvě novinky

18.08.2008 09:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tina Turner
© EMI
Jak jsme již před časem informovali, podlehla Tina Turner nátlaku fanoušků a již brzy se opět vrátí na koncertní pódia. Tento významný krok doprovodí i vydání další kompilace hitů, která nabídne i kupu bonusového materiálu.

Kompilace ponese prostý název "Tina!" a bude obsahovat to nejlepší, co Tina během své kariéry natočila. Několik klasických hitů však přinese tento výběr také v živém podání a aby toho fanoušci neměli málo, potvrdila Tina v minulých dnech také to, že na novou výběrovku přidá i dvě novinky, které v současné době dotáčí. Půjde o písně "I’m Ready" a "It Would Be A Crime".

Výběrové album "Tina!" vyjde jak na CD, tak formou digital downloadu, který bude mít od fyzického nosiče rozdílný obsah. Pro představu přinášíme předběžný seznam toho, co nabídne klasické CD: River Deep Mountain High, Better Be Good To Me, The Acid Queen, What You Get Is What You See, What's Love Got To Do With It, Private Dancer, We Don't Need Another Hero (Thunderdome), I Don't Wanna Fight, Let's Stay Together (Live At Amsterdam Arena, 1996), I Can't Stand The Rain (Live At Amsterdam Arena, 1996), Goldeneye, Addicted To Love (Live At Camden Palace, London, 1986), The Best (Live At Wembley Arena, London, 2000), Proud Mary (1993 Version), Nutbush City Limits, It Would Be A Crime, I'm Ready.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY