Začaly čtyři dny skvělé muziky na O2 Sázavafestu

31.07.2008 10:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sean Kingston
© holamun2.com
O2 Sázavafest otevřel již včera brány areálu Malá Strana v Kácově pro své nedočkavé fanoušky. Na warm-up dni zahrálo deset kapel zcela zdarma.

Dnes již budou v malebném městečku na břehu řeky Sázavy k vidění interpreti od 13.20 hod. Na jedné z několika stageí se publiku představí kromě české a slovenské hudební špičky také množství zahraničních hudebníků, mezi které patří například britské trio Client, které je považováno za nejvíce sexistickou ženskou skupinu na světě, emo-rocková skupina z Floridy The Crüxshadows nebo - ač mladý, tak velmi slavný - rapper Sean Kingston.

Specialitou O2 Sázavafestu je jeho každodenní brzký začátek a hudba dlouho do noci. Ve čtvrtek budou hrát téměř do třetí hodiny ranní na dvou hlavních stageí Mexičané Pantéon Rococó či Kuba, Ondra a Petr z pop-punkové kapely Rybičky 48, která před prázdninami vyhrála pětkrát po sobě hitparádu ESA. Na dalších stageích zahrají elektroničtí Love Gangsters, kteří předskakovali německé diskotékové senzaci Scooter, a Navigators, jejichž klip "Happy" bude rotovat na MTV Europe celé léto, což se podařilo z českých kapel jen Sunshine a Clou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY