Chester Bennington popřel spekulace o odchodu z Linkin Park

27.06.2008 09:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Linkin Park
© facebook interpreta
O tom, že novináři dokáží z naprosto banálních informací udělat velkou kachnu, se přesvědčili fanoušci Linkin Park, kteří se před pár dny dočetli, že frontman jejich milovanou kapelu opouští. Vysvětlení musel přinést sám zpěvák Chester Bennington.

V dubnu letošního roku byl z kapely Velvet Revolver vyhozen Scott Weiland. Krátce na to Chestera požádal kytarista Slash, zda by u Velvet Revolver nezaskočil, a média v tom začala hledat hned hlubší podtext. Během několika dnů se na veřejnost dostaly "ověřené informace", podle kterých je Chester dozajista novým zpěvákem Velvet Revolver a z Linkin Park odchází. "To jsou jen hloupé spekulace, řeč byla pouze o jednom hostujícím vystoupení v Las Vegas. Všichni z Velvet Revolver jsou moji kámoši a když mě Slash požádal, zda bych jim nevypomohl, nedalo se to odmítnout," uvedl Bennington a dodal, že Linkin Park mu jsou vším. Kdyby ale situace byla jiná, hned by prý po šanci sáhl. "Kdybych nebyl v Linkin Park a neznal Scotta, určitě bych řekl ano! Kdo by tohle odmítl? Jejich hudba je prostě skvělá," vyzdvihl Chester produkci Velvet Revolver.

Dodejme, že kapela Velvet Revolver aktuálně doufá, že se jí povede najít toho správného zpěváka on-line soutěží, kterou hodlá již brzy odstartovat. Kdyby to však nevyšlo okamžitě, minimálně Slash se rozhodně nemusí rmoutit. Podle posledních informací je zhruba v polovině natáčení své první sólové desky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY