V sobotu se rozzáří hudební hvězdy nad Slavkovem u Brna

17.06.2008 08:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hana Hegerová
© facebook interpreta
Festival Slavkov u Brna letos slaví už páté narozeniny. O jeho rostoucí oblibě svědčí přízeň návštěvníků, ale i zájem interpretů. V sobotu 21. června se v zámecké zahradě můžeme těšit na mix dobré hudby, který okoření moderátorskými vstupy brněnské seskupení All X.

Všichni letošní účinkující si připravují hudební překvapení. Ne všechny však můžeme a chceme prozradit dopředu. Jisté však je, že žádný z interpretů se nechce nechat zahanbit, a tak se můžeme těšit na bonusy, kterými každý obohatí svoji show a které nikde jinde nebudou, anebo budou zde premiérově k vidění či slyšení. Trochu "poodhalit" snad můžeme, že All X , kromě role průvodců letošním festivalem, přispějí do programu i svým vystoupením. Kapela Prohrála v kartách se prý údajně nebude bát svěřit kytaru někomu z publika a bude věřit, že se jim vrátí, One Night Band představí úplně novou písničku, hudební překvapení chystá i Aneta Langerová a možná i tradiční a každoroční patronka Hana Hegerová. Mimochodem slavkovský festival je letošní jedinou open air akcí, kde Hana Hegerová vystoupí. MIG 21 už ohlásili letošní podzimní turné a premiérově zde představí zbrusu novou skladbu "Venkovan kluk". Čím nás uvedou v úžas kapely Chinaski a Gipsy.cz si opravdu musíme schovat na sobotní večer.

O jednu starost méně budou mít návštěvníci při návratu do svých domovů. Bude totiž zajištěna mimořádná doprava ze Slavkova do Brna. Festivalové autobusy pojedou přímo od areálu, a to ve 22.00 hod. a dále pak po skončení festivalu cca ve 23.00 hod. - 23.15 hod. do Brna. Vstupenky jsou stále ještě k dispozici v klasických předprodejních místech v Brně, ve Slavkově u Brna (Informační centrum Austerlitz), v brněnském Semilassu (zde bude při nákupu většího množství vstupenek poskytnuta individuální sleva) a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Právě teď jsou vstupenky v předprodeji za loňskou cenu, tzn. 290 Kč (11. 6. - 20. 6.), v den vystoupení a na místě bude cena 340 Kč. Organizátoři umožní vstup dětem do 12 let a vozíčkářům zdarma. Psi i majitelé kol mají také vstup povolen.

Program festivalu:

15:45 One Night Band
16:35 Chinaski
17:45 Aneta Langerová
18:45 Prohrála v kartách
19:30 All X
20:05 Gipsy.cz
21:00 Hana Hegerová
21:55 MIG 21


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY