Alicia Keys vystoupí poprvé v České republice

09.06.2008 16:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alicia Keys
© aliciakeys.com
Alicia Keys - nejkrásnější a nejtalentovanější žena současného hudebního světa, držitelka mnoha platinových desek a devítinásobná vítězka cen Grammy - vystoupí 14. října od 20.00 hod. poprvé v České republice. Místem konání koncertu bude Arena HC Sparta Praha.

Tato americká kráska není u nás rozhodně neznámým jménem. Jejích alb se i v naší zemi prodalo několik desítek tisíc, což je na zdejší poměry úctyhodné číslo. Alicia Keys na turné As I Am představuje své nové stejnojmenné album, které vyšlo celosvětově v listopadu loňského roku a do dnešního dne se ho prodalo několik milionů. V repertoáru ale samozřejmě nesmí chybět i megahity z předchozích alb: "Fallin'", "A Woman's Worth", "Karma" a další. Její koncert bude bezesporu obrovským hudebním zážitkem, vidět naživo tak obrovsky talentovaného umělce se nepoštěstí moc často.

Vstupenky v kategoriích garantované sezení za 990 Kč a stání za 880 Kč v prodeji od 10. června v síti Ticketpro a v síti Ticketportal. Zakoupením vstupenky na koncert Alicii Keys 14. října v Areně HC Sparta Praha přispíváte částkou 50 Kč na konto Avon proti rakovině prsu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY