Señor Coconut a jeho orchestr roztančí Roxy již ve středu

26.05.2008 12:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Seňor Coconut And His Orchestra
© facebook interpreta
Señor Coconut a jeho devítičlenný orchestr roztančí pražské Roxy již ve středu 28. května. Tento šílený hudební experimentátor proslul mírně či více bizarním propojením latinsko-amerických nástrojů a rytmů (cha cha, cumbia, merengue či mambo) s elektronikou ve stylu Kraftwerk a předělávkami nejrůznějších rockových i popových hitů - od Michaela Jacksona až po Deep Purple.

Živě představí nové album nazvané "Around The World", na kterém se v podobně slunně-tanečních úpravách objeví mimo jiné titulní píseň od kapely Daft Punk a "Sweet Dreams Are Made Of This" od Eurythmics. Co se týká svého přístupu k tvorbě, Señor Coconut říká: "Při svých experimentech chci bořit všechny hudební hranice. Chci uvádět do pohybu emoce, obrazy a pocity déjà-vu." Stejně jako na předcházejících koncertech, které nemají daleko spíše k tropické tančírně, si Señor Coconut přiveze jako frontmana svého big bandu venezuelského zpěváka Argenise Brita.

Vstupenky za 440 Kč včetně poplatku jsou v prodeji v síti Ticketpro a Ticketstream. Koncert začíná ve 20 hodin a uvádí jej Charm Music.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY