Josh Wink se vrací do Česka. V červnu roztančí Meccu

23.05.2008 09:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Josh Wink
© www.wikipedia.org
Josh Wink, jeden z nejznámějších DJů a remixérů světa, se vrací do České republiky. Tentokrát ho přivítáme v pražském klubu Mecca.

Jeho DJská show je ohlášena na 20. června, a to v rámci pravidelné párty s názvem Opera House, která však bude v této sezóně poslední. Josh Wink se fanouškům taneční hudby vryl do povědomí především svým legendárním singlem "Higher State Of Consciousness". Jako DJ vystupuje již od svých třinácti let, v minulosti se vyřádil na remixech například pro Stinga, Depeche Mode nebo Mobyho a je i spoluzakladatelem nezávislé nahrávací společnosti Ovum. Domácí fanoušky fascinoval jeho výkon na festivalu Mácháč minulé léto, kde podle reakcí většiny návštěvníků zahrál snad vůbec nejlepší set celého festivalu. O warm-up této výjimečné akce se postará DJ Baron von Yaroush a po Joshově energickém setu vysaje z publika poslední zbytky energie svým speciálním symfonickým vystoupením virtuosso DJ Lafayette.

Lupeny na Opera House jsou v předprodeji za 320 Kč a lze je sehnat například v síti Ticketpro. Ke koupi jsou samozřejmě i VIP lístky, a to za 1 420 Kč. Bližší informace k celé akci přináší oficiální stránky klubu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY