Pátým ročníkem festivalu Slavkov u Brna provedou All X

21.05.2008 08:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hana Hegerová
© facebook interpreta
V sobotu 21. června se opět v areálu zámeckého parku Slavkov u Brna sejdou příznivci dobré hudby. Celým programem festivalu provedou členové kapely All X a tak se už určitě můžeme těšit na kreativní skeče plné pohybu a zajímavě interpretované hudby v téměř "domáckém prostředí". Všichni členové All X totiž vystupují na divadelních prknech v blízké moravské metropoli Brně.

Jejich krátké koncertní vystoupení už také bylo zařazeno do programu festivalu, který jinak doslova naplnila hvězdná jména. Tradičně a každoročně zůstává patronkou festivalu paní Hana Hegerová, dále zahrají MIG 21, Chinaski, Aneta Langerová, Gipsy.cz, Prohrála v kartách, One Night Band a již zmiňovaní All X. Festival Slavkov u Brna je letos jedinou hudební open air akcí, kde první dáma českého šansonu Hana Hegerová vystoupí.

Vstupenky budou k dispozici v klasických předprodejních místech v Brně, ve Slavkově u Brna (Informační centrum Austerlitz) a také v brněnském Semilassu (zde bude při nákupu většího množství vstupenek poskytnuta individuální sleva). Tato předprodejní místa doplní i sítě Ticketpro a Ticketportal. Oproti loňsku se snížila cena vstupného v prvním kole předprodeje na 250 Kč (a to do 10. 6.), těsně před akcí budou vstupenky v předprodeji za loňskou cenu, tzn. 290 Kč (11. 6. - 20. 6.), na místě 350 Kč (21. 6.). Organizátoři umožní vstup dětem do 12 let a vozíčkářům zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY