3 x 2CD ROLLING STONES Shine A Light / 3 x CD 100°C Brant Rock / 3 x CD THE B-52S Funplex

05.05.2008 00:00 - Miroslav Böhm | foto: facebook interpreta

Každotýdenní kvízy o ceny jsou tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 11. května včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru každý týden soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Rolling Stones - Shine A Light
© facebook interpreta
Britská rocková legenda Rolling Stones se v roce 2006 spojila s režisérskou hvězdou Martinem Scorsesem a výsledkem je film "Shine A Light", který měl v únoru premiéru. K filmu pochopitelně patří soundtrack - záznam koncertu, jenž je ve filmu hlavní událostí. A nešlo o lecjaké vystoupení, ale o dva speciální koncerty v Beacon Theatre, kde jako host vystoupili Jack White, Buddy Guy a především Christina Aguilera. Jelikož Stouni nejsou troškaři, má "soundtrack" hned dva disky, čtyřiadvacet písniček, z nichž několik zaznělo na živo poprvé. Na MySpace.com Rolling Stones najdete jak ukázky z alba, tak trailer k filmu. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD ROLLING STONES "Shine A Light" vstoupíte tady.


100°C - Brant Rock
© facebook interpreta
Kapela 100°C zůstane už asi navždy v české hudební kronice zapsána jako první vítěz soutěže Coca-Cola PopStar. Od posledního alba "Collage" uběhlo přes dva roky a pánové se během této doby rozloučili s mateřským vydavatelstvím Sony BMG, přešli k Indies Scope Records a pracovali na materiálu nové desky "Brant Rock", kvůli které si zřídili domácí studio. Na albu se pak vedle kapely samotné podílel i David Koller nebo producent Ecson Waldes. Společně s vydavatelstvím Indies Scope Records vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD 100°C "Brant Rock" vstoupíte tady.


The B-52s - Funplex
© facebook interpreta
Je to neuvěřitelné, ale legendární The B-52s se po předlouhých šestnácti letech vrátilo s novou deskou "Funplex". Ačkoli se pohybují na hudební scéně už od roku 1976, je toto album jejich teprve devátým studiovým počinem. "Funplex" je opět deska The B-52s, tedy s jejich nezaměnitelným stylem, opírající se o dva ženské vokály Kate Pierson a Cindy Wilson, ale už se v ní objevuje více moderních elektronických prvků. Za ty je více či méně zodpovědný producent Steve Osborne známý ze spolupráce s New Order, KT Tunstall či Placebo. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD THE B-52S "Brant Rock" vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY