Výběrovka Radiohead vyjde i na výpravném čtyřvinylu

07.04.2008 12:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Radiohead - The Best Of
© facebook interpreta
Jak jsme v minulém týdnu informovali, počátkem června se fanoušci Radiohead mají opravdu na co těšit. Vydavatelství EMI vydá výběr největších hitů této kapely hned v několika formátech. Na jednom disku, na dvou plackách s mnoha bonusy i na DVD. K nim ale přibude i další rarita do sbírky - vinyly.

Hudební vydavatelství EMI tak reaguje na v posledních letech zvýšený zájem o černé desky a výběr Radiohead s jednoznačným názvem "The Best Of" vydá i jako speciální čtyřvinyl, jehož obal i design jednotlivých černých desek bude propracovaný do posledních detailů. Důležité je dodat, že jeho vydání bude omezeno na pouhých několik tisícovek kusů.

Pro ty, kteří chtějí přesně vědět, co černé vinyly přinesou, přinášíme i potvrzený tracklist: Disk 1, strana 1: Just, Paranoid Android, Karma Police, Creep. Disk 1, strana 2: No Surprises, High And Dry, My Iron Lung, There There. Disk 2, strana 1: Lucky, Fake Plastic Trees, Idioteque, 2+2=5. Disk 2, strana 2: The Bends, Pyramid Song, Street Spirit (Fade Out), Everything In Its Right Place. Disk 3, strana 1: Airbag, I Might Be Wrong, Go To Sleep. Disk 3, strana 2: Let Down, Planet Telex, Exit Music (For A Film). Disk 4, strana 1: The National Anthem, Knives Out, Talk Show Host. Disk 4, strana 2: You, Anyone Can Play Guitar, How To Disappear Completely, True Love Waits (recorded live in Oslo, 2001, previously released on I Might Be Wrong: Live Recordings).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY