V Brně odstartuje t-music Skyline tour

04.04.2008 14:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skyline flyer
© facebook interpreta
Po vydání svého čtvrtého alba "Escapism" a DVD se záznamem z koncertu se elektronická skupina Skyline vydává na produkčně největší turné ve své historii. Koncerty t-music Skyline tour po prostorech v sedmi velkých městech, mezi kterými nechybí ani velký sál pražské Lucerny nebo brněnské Semilasso, nabídnou speciální scénu, mnoho překvapení, dárků a nízké vstupné.

Na speciálně připravené scéně, vycházející z natáčení DVD, budou dominovat dvě projekční plochy, které na velkých pódiích doplní širokoúhlá LED obrazovka mezi nimi. To ve spojení s unikátní světelnou show, kvalitním ozvučením a energickou pódiovou show dvou MCs a charismatické zpěvačky nabídne neobvyklý koncertní zážitek. V této vizuální části samozřejmě nebudou chybět motivy doprovázející nové album a další nejmodernější efekty. Jak vypadala scéna koncertu zaznamenaného pro DVD je k vidění na www.stage.cz/skyline, kde jsou také k poslechu první dvě skladby z alba "Escapism", včetně pilotního singlu "Escape".

Na návštěvníky koncertů navíc čeká kromě jedinečných koncertů řada bonusů. Budou si moci stáhnout přes bluetooth tapety turné, ringtóny nové skladby Skyline, nechat se vyfotit mobilem a nebo zakoupit zvýhodněné vstupenky na festival Rock For People, se kterým jsou skupina i t-music propojeni. Na odchod si návštěvníci odnesou plakáty nebo unikátní 3D samolepky tour.

Příjemná je i výše vstupného, která bude 120 Kč ve všech městech "t-music Skyline tour" kromě Prahy, kde cena bude 150 Kč. To však neplatí pro uživatele tarifu BAV SE, kteří mají možnost vstupu zdarma.

Pro každý jednotlivý koncert si členové Skyline vybrali předkapelu ze serveru www.stage.cz, v Praze zahrají hned dvě. Všechny oslovené kapely přijaly nabídku zahrát si v zaplněném klubu a využít silnou mediální kampaň k turné pro svoji propagaci. Jména těchto předkapel jsou:

8.4. Brno (Semilasso) - Bullerbyne
9.4. Olomouc (U klub) - Dorian Gray's Prostitutes
12.4. Ostrava (Fabric) - Apatheia
15.4. Plzeň (Šeříková) - Scissorhands
16.4. Pardubice (Žlutý Pes) - Chocolate Jesus
17.4. Praha (Lucerna velký sál) - Le Pneumatiq
23.4. Č. Budějovice (Bazilika) - Banana Zeros


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY