Snaží se i Árion a Vladimir 514, ale...

18.03.2008 05:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Dara Rolins si slíbila, že po vydání "D1" vydá remixovou kolekci "D2". Protažení dálnice na trase Praha-Brno-Bratislava. Koncept jasný, úderný, vtipný. Škoda že nakonec to není úplně přesně to ono. A to se držely palce i na nohách. Pár kousků zaujme, zbytek nikolivěk.
6/10

Dara Rolins - D2

Skladby: Na teba sa dívam vs. Túžim (Jan Kleník), Give Me Back (DJ Moskito), Rush (Gerionty), 2 Much 4 Love (DJ Mad Skill), Túžim 2007 (PSH), Hold On 2 Me (DJ Mad Skill feat. Lil Deezy), Tell Me Love (DJ Neo), Disco Love 05 (DJ Boss), Owner Of A Lonely Heart (Robert Burian), 2 Much 4 Love (DJ Braun), Túžim (Veneer), Slowly (MJ Cole), If (Jan Kleník), Znamenie (DJ Neo), Feel Like I’m Dancing (DJ Wich), Nádych, výdych (Jan Klenik), Let’s Go (Big Fish feat. Nironic), Party DJ (Viktor Hazard feat. Rytmus), Volný pád (DJ Trafik feat. Orion), Rush (Naughty by Nature & DJ Mad Skill)
Vydáno: 10.03.2008
Celkový čas: 76:32
Vydavatel: Sony Music
To bude tím počasím. - Jo, kdyby svítilo slunko, tak by se mi ta deska líbila víc. - Ne, to není tím. To je tím, že během dne se vystřídají všechny druhy počasí. - Čtvero ročních dob. A na "D2" se vystřídají všechny možné styly. - A tak to je ale zase u remixové desky docela normální. - Potíž je jinde.

Potíž je v tom, že u Dary Rolins jakoby prostě vždycky něco nakonec neklapne. Vždycky je tam cítit ten záměr, ten cit, ten vkus, ten koncept, ale nakonec to nikdy není přesně to ono. Na "D2" měli být Justice, ale nakonec je tam MJ Cole, jestli rozumíte...

Tři nové věci mezi snůšku remixů docela dobře zapadnou, což může být bráno tak, jak kdo chce. Jasně, ukazují, že Dara to teď má hozený trochu víc do hip hopu, ale je to možná zbytečně až moc při zdi (jakoby prostě vždycky něco nakonec neklapne). A když už někomu hostuju na desce, tak si zjistím, jak se ten člověk jmenuje, aby se pak kvůli Orionovu "Dára Lórinc" nemuselo psát "Snaží se i Árion a Vladimir 514".

Zní to odměřeně, ale přitom to zas taková katastrofa není. Všechny druhy počasí. Čtvero ročních dob. Takže každý si najde něco. Tech-house, disco, breakbeat... A tipy z tohohle místa: "Disco Love 05", Kleníkův mash-up a "Slowly" (sic! - z nostalgie). Je to tam - ten záměr, ten cit, ten vkus, ten koncept. A s příští řadovou deskou to už určitě vyjde!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY