Festival v9kend se blíží

23.02.2008 09:23 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

V9kend
© facebook interpreta
Festival Prague Music Weekend V9kend se nezadržitelně blíží. Vše vypukne ve čtvrtek 28. února, kdy v Roxy proběhne FX Bounce! s hlavní hvězdou Tony Touchem. Společně s ním zahrají i DJ Kwé, DJ Noir a DJ Maztah.

Hlavní dění se ale naplno rozběhne až v pátek v Abatonu, kde živě vystoupí Apparat a domácí scénu zastoupí Weki, Home, Joshek a Subsist & Ala. Celý program uzavře sobotní Urban Day v Retru, kde stěžejními tahouny budou Daddy G z Massive Attack a DJ Krush. Toto hvězdné duo svými sety doplní Tuco, Swords a Wich. Původní plán měl v merku i nedělní program, ale ten odpadl. Lístky se dají sehnat v obvyklých předprodejích za 350 Kč.

Organizátoři akce ale také nabízejí druhou možnost ke vstupu: "Chceme, aby V9kend byl super mejdanem se skvělou muzikou a atmosférou. Vzhledem k line-upu prvního ročníku víme, že muzika skvělá bude. Atmosféru dělají návštěvníci a my jsme jaksi ztratili čas, stejně jako jsme si pošramotili vaši důvěru. V současnosti nejsou předprodeje nijak vysoké a my víme, že poloprázdná akce by neměla tu správnou atmosféru, o kterou nám jde především. Byla by to zase další obyčejná párty, a to s V9kendem určitě nezamýšlíme. Naopak." Pokud se tedy na oficiálním webu festivalu do neděle 24. února zaregistrujete, můžete jít na V9kend za dobrovolné vstupné. Doplňujeme jen, že tato nabídka je limitována pro prvních pět set zaregistrovaných.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY