Ilona Csáková konečně originální

13.10.2000 21:24 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Ilona Csáková-obal
© www.monitor-emi.cz
Nové album Ilony Csákové se jmenuje "Tyrkys" a vychází, jak je již zvykem, na značce hudebního vydavatelství Monitor-EMI, které stojí za celou kariérou úspěšné zpěvačky. Nová kolekce obsahuje čtrnáct nových, původních nahrávek a jeden bonus v podobě skladby "Oh, Darling". Zpěvačka sama se na albu podílela výraznou měrou také coby skladatelka a textařka, což lze oproti předchozím deskám považovat za výrazný krok vpřed.

První singlovou vlaštovkou z novinkové desky se stala letní písnička "Nepočítej" s videoklipem natočeným na Orlické přehradě. Koncem září byl do rádií vyslán už i druhý singl "Lháři!" a před vánocemi nás čeká dokonce třetí singlový počin "Nech to hvězdám".

Předchozí dvě alba, "Modrý sen" a "Blízká i vzdálená", se stala nejprodávanějším zbožím v obchodech s českou popovou hudbou. Ať už údajům gramofonových firem o počtu prodaných nosičů věříme nebo ne, pravdou zůstává, že za obě desky získala Ilona Csáková platinovou a ve druhém případě zlatou desku.

Pokud chcete vidět Ilonu živě, přidáváme seznam nejbližších vystoupení: 20.10. Brno, 21.10. Teplice, 25.10. Bratislava, 27.10. Brno, 28.10. Prostějov


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY