2Wings natočili svůj nový klip v Berlíně

17.02.2008 12:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

2Wings
© Karel Šuster
2Wings, skupina kolem skladatele, kytaristy a zpěváka Dana Šustra, lídra jedné z nejznámějších tuzemských kapel 90. let Tiché dohody, vyrazila počátkem února na prodloužený víkend do Berlína, kde na pozadí probíhajícího Berlinale natočila klip k písni "Alan Freed". Po "Information Overdose" se jedná již o druhé video z debutového alba "Overseas Pilots".

Režie a kamery se ujal dlouholetý známý a spolupracovník Ivan Tatíček (s Tichou dohodou natočil záznam prvního českého unplugged koncertu "UnplugGag", klipy "Tulák po hvězdách", "…a Bůh se dívá", "Saint Tropez" a CD ROM "Fucktography"). Klip bude hotový a ke zhlédnutí na stránkách skupiny a v půlce března.

2Wings v současné době tvoří 3 členové poslední sestavy Tiché dohody - vedle Dana Šustra je to basista Michal Šerák a bubeník Wendy Šváb, který od nového roku vystřídal Mikoláše Nopa kvůli jeho časové vytíženosti u jiných skupin. Kapela právě dokončuje přípravy materiálu pro druhé album. To by mělo vyjít do začátku prázdnin - tedy před festivalovou sezónou. Ještě před ní můžete skupinu živě vidět a slyšet v pátek 11. dubna na Jarním SázavaFestu v Průmyslovém paláci v Praze.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY