Kašpárek v rohlíku pokřtí "Bejbypank" v pražské Akropoli

12.02.2008 12:03 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Kašpárek v rohlíku
© Jihočeské divadlo
V pátek 22. února bude patřit palác Akropolis dětem od 0 do 80 let. Právě pro ně je určeno album "Bejbypunk" a jeho křest bude na pořadu dne hned dvakrát. To, že se bude jednat o zajímavou podívanou, slibuje i obsazení účinkujících - v extravagantních kostýmech a s kuriózními rekvizitami vystoupí Ondřej Pečenka, David Koller, Blanka Šrůmová, Filip Nebřenský, Jarda Svoboda, Milan Cais a další.

Doba mezi desátou a jedenáctou hodinou bude patřit uhozenému kabaretu plnému veselých písniček, scének, pojančených bláznivin a dobře praštěných postaviček, které odehrají příběhy z nahraných skladeb v podání dětského kabaretu Loutkohry Jihočeského divadla. Večerní představení, které začne ve 20 hodin, bude dle autorů "jedno velké jevištní show - zklipované písničky, vtipné scénky, ptákoviny a blázniviny". Pro děti je připravena obrovská rajtovací postel, ze které budou moci dění na jevišti sledovat a zapojovat se do něj, a mnoho dalších zajímavých atrakcí včetně možnosti polít si šampaňským živého Kašpárka.

Představení a koncert je první ochutnávkou připravovaného turné po letních festivalech, které Kašpárek absolvuje ve vlastním šapitó.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY