Skyline mají za sebou skvělý koncert na Flédě a před sebou koncert v Roxy

16.11.2007 14:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skyline
© skylineweb.cz
Skyline jsou jak rozjetá, skvěle fungující mašina! Nedávno v beznadějně vyprodané Flédě natáčeli DVD a předvedli naprosto strhující show s výbornými projekcemi, světly, ale hlavně parádním hudebním výkonem. Na jaro připravují nové album, ke svým dosavadním oceněním z minulých let přidali nedávné vítězství v hudebních cenách ALMA 2007, čerstvě jsou nominování na nejlepší POP/DANCE kapelu v Hudebních cenách Óčka 2007 a před sebou mají posledních pár letošních koncertů. Jedním z nich bude i vystoupení v pražském klubu Roxy, které se uskuteční 28. listopadu od 19 hodin.

Skyline slibují, že do koncertu půjdou jako vždycky "po hlavě" i srdcem. Stejně intenzivní show jako v Brně předvedou Skyline i v Roxy. Pro Skyline bude koncert v Roxy velmi významný, protože to bude přesně po třech letech návrat do jejich domovského klubu, kde vyrůstali a taky odehráli spoustu pro zásadních koncertů. I v Roxy se tedy můžeme těšit na nějaké ty specialitky.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v předprodejích sítí Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal v ceně 180 Kč. Na místě pak za 220 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY