Madonna plánuje tříkoncertní miniturné

27.09.2000 20:05 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Music album
© facebook interpreta
Madonnu naživo by určitě chtěla vidět spousta fanoušků, ty v České republice nevyjímaje. Na její turné si však musíme ještě počkat (pokud vůbec nějaké bude), ale přesto se vydá na několik koncertů - přesně tři.

Ty by měla absolvovat koncem listopadu a jsou potvrzeny její tiskovou mluvčí, ačkoli nejsou známa přesná data a místa. Miniturné by mělo proběhnout v Londýně, někde v USA a v Paříži. Všechny koncerty by měly být ale jen pro 4 - 5 tisíc lidí, což je samozřejmě neuvěřitelně málo. Zcela v rovině spekulací jsou však informace britského bulváru The Sun, podle něhož by předkapelou měli být Prodigy nebo Chemical Brothers.

A proč vůbec se koncerty nebudou konat na větších místech? Madonna se už před několika měsíci dala slyšet, že by chtěla vyrazit na turné po menších halách a klubech, žádné obrovské koncerty pro desetitisíce lidí ji prý nelákají, chce být ve více intimnějším prostředí jako v době, kdy začínala. Můžeme jen doufat, že příští rok přinese rozsáhlé světové turné. To poslední bylo ohlášeno už po desce "Ray of Light" (v amerických televizích se dokonce objevily i reklamy na něj!), ale bylo poté zrušeno


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY