Cher jde do undergroundu

26.09.2000 21:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Cher
© SONICNET
Máte o Cher představu jako o té, co se proslavila odvážnými šaty, hlubokými výstřihy, milostnými aférkami a plytkými popovými skladbami (nutno jí ovšem přiznat, že s mnoha výjimkami)? Možná ano, ale její nová deska představí úplně jinou Cher.

Mnoho symbolizuje už její název - "Not Commercial". Navíc má být deska vydaná pouze na internetu a to v listopadu tohoto roku. Podle Cher je materiál na albu mnohem "temnější" než cokoli, co kdy natočila, a určitě nechce, aby si jej kupovaly děti, proto bude označena známou nálepkou "Parental advisory...". Zpěvačka napsala všechny písničky na desce, což u ní rozhodně není zvykem. Ten však už vznikl v roce 1994 a písnička "The Fall" je například ovlivněna smrtí leadera Nirvany Kurta Cobaina.

Protože se pravděpodobně bude opravdu jednat o nekomerční desku (alespoň v intencích Cher), firma a pravděpodobně i sama zpěvačka novou desku neoznačují jako oficiální řadové album a následovníka úspěšné desky "Believe", který proslavila hlavně stejnojmenná titulní skladba. Divné věci se dějí, počkejme si na výsledek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY