Queensrÿche smeknou před hudebními velikány

13.10.2007 12:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Queensrÿche - Take Cover
© facebook interpreta
Americká rocková skupina Queensrÿche (MySpace.com) je poslední dobou samé překvapení. Tím nejaktuálnějším je speciální kolekce předělaných skladeb "Take Cover", na které skupina přichystala písničky slavných formací, jako jsou U2, Queen, Pink Floyd, Peter Gabriel či The Police.

Muzikanti nahráli celkem jedenáct písní. Nešlo ale o práci, byla to prý forma relaxace a zaslouženého odpočinku. Queensrÿche totiž v tomto roce vyslali do obchodů živý záznam veledíla "Mindcrime At The Moore" v podobě dvou CD disků a dvou DVD a připomněli se také kompilací "Sign Of The Times".

Připravované album "Take Cover" má vyjít 12. listopadu a jeho tracklist by měl vypadat takto: Welcome To The Machine (Pink Floyd), Heaven On Their Minds (Jesus Christ Superstar), Almost Cut My Hair (Crosby, Stills, Nash & Young), For What It's Worth (Buffalo Springfield), For The Love Of Money (The O'Jays), Innuendo (Queen), Neon Knights (Black Sabbath), Synchronicity II (Police), Red Rain (Peter Gabriel), Odissea (Carlo Marrale & Cheope), Bullet The Blue Sky (U2).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY