Hvězdy vzdaly poctu The Doors

24.09.2000 11:27 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

The Doors
© SONICNET
Tributní desky, tedy desky, kde nahrávky slavných interpretů znovu nahrají jiní umělci, jsou velmi oblíbené, ačkoli málokdy se podaří sestavit opravdu zajímavou a kvalitní kolekci. Na té, kde se objeví skladby The Doors se pracovalo dlouho, a tak se snad dočkáme důstojného pomníku této kapele a hlavně zpěvákovi Jimu Morrisonovi.

Album s názvem "Stoned Immaculate: The Music of the Doors" by se na trhu mělo objevit v polovině listopadu a ačkoli z konečné soupisky interpretů vypadli například Marilyn Manson či UB 40, i tak je deska napěchována zajímavými jmény. Podílely se na ní totiž například Stone Temple Pilots, Aerosmith či Creed. Ve třech skladbách je dokonce hlas Jima Morrisona.

Kompletní tracklist je: "Break on Through" - Stone Temple Pilots, "Riders on the Storm" - Creed, "Light My Fire" - Train, "Peace Frog" - Smash Mouth, "L.A. Woman" - Days of the New, "Love Me Two Times" - Aerosmith, "Wild Child" - The Cult, "Roadhouse Rap" - Jim Morrison, "Roadhouse Blues" - John Lee Hooker a Jim Morrison, "Is Everybody In?" - William Burroughs, "Hello I Love You" - Oleander, "Touch Me" - Scott Stapp, "Children of Night" - Exene Cervenka, "Love Her Madly" - Bo Diddley, "People Are Strange" - Marvelous 3, "The Cosmic Movie" - Jim Morrison, "The End" - Days of the New.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY