Když to bolí s každým úderem srdce

03.10.2007 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

O švédské zpěvačce Robyn jsme toho na musicserveru, ačkoli ji v Česku bohužel téměř nikdo nezná, už napsali hodně. Důvod je jediný - je skvělá. Tak proč se nepodívat blíž i na její CD singl "With Every Heartbeat", který před pár týdny vedl britskou hitparádu?
8/10

Robyn With Kleerup - With Every Heartbeat

Skladby: Radio Edit, Tong And Spoon Wonderland Remix, Punks Jump Up Remix, Album Version, Video (Konichiwa Bitches)
Vydáno: 06.08.2007 v UK
Celkový čas: 20:12
Že by se Robyn podařilo Británii dobýt až takovým způsobem, nevěřila pravděpodobně ani ona, natož spousta bloggerů, kteří ji opěvují už od roku 2005, kdy deska "Robyn" vyšla původně jen ve Švédsku. Skladbu však do svého playlistu zařadilo Radio 1 a dokázalo z písničky, která oplývá emocemi, kvanty smyčců a v podstatě nemá refrén, udělat na ostrovech obrovský hit. A stojí za to pořídit si i remixový CD singl.

Rádiový edit zachovává ze skladby vše podstatné, pokud by zkrácení někomu vadilo, je na singlu přítomna i albová verze. Dvojice remixů je určena jednoznačně do tanečních klubů, pracují však s téměř celou vokální stopou, takže není nutné pro jejich strávení udržovat nohy v pohybu. "Tong And Spoon Wonderland Remix" dokonce nechá pořádně vychutnat střední smyčcovou pasáž bez kopáku. V počítači si pak můžete ještě pustit výtečné video k předchozímu singlu "Konichiwa Bitches".

Remixové singly většinou nebývají nic moc, proto potěší, že zrovna "With Every Heartbeat" se povedl. Teď jde jen o to udržet nastavenou laťku, o což se pokusí následující singlový zářez s názvem "Handle Me".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY